Szuper utazások

Szuper utazások – szuper szállások: Sheraton Grand Salzburg

Huuu, hát ez a szálloda pont olyan jó, mint ahogy név alapján elképzeltem. Salzburg belvárosában, a Mirabell kert közelében van, nagyon jó helyen, sétatávolságra a folyótól, így akár gyalog be is lehet innen járni a várost. 

Maga a szálloda belülről gyönyörű: szuper elegáns szoba, rengeteg apró kis figyelmességgel, amitől szinte folyamatosan azt érzed, hogy itt mindenre gondoltak. Már előre tudtam, hogy nagyon fogom sajnálni, hogy csak egy éjszakát tölthetek itt, és tényleg így is lett: annyira elegáns, tiszta, modern, de mégis barátságos az egész, hogy legszívesebben egy hétre bekuckóztam volna oda.

Bár ez alatt a kb. 16 óra alatt, amit a szállodában töltöttünk pont nem próbáltam a konditermet, de képeken láttam, hogy nagyon profi, és a hatalmas bárban – lobbiban is nagyon jól el lehet ütni az időt. A kerti részből most csak a cuki karácsonyi égősort láttuk, de nyáron biztos, hogy mindig ott reggeliznék, annyira jól néz ki. 

És hát akkor az étteremről még nem is beszéltünk. Voltam már egészen sok szállodában életemben, néhány 5 csillagosban is, de ilyen nagy választékkal még nem találkoztam. Meg nem mondom hányféle joghurt, isteni péksütemények, 6 féle sonka, és még sorolhatnám mi minden volt a kínálatban. Tökéletes volt, jobb ennél nem is kell. 

Szívből ajánlom, ha Salzburgban jártok, és tehetitek, biztos vagyok benne, hogy nem fogtok csalódni.

Sheraton Grand Salzburg
Auerspergstraße 4, 5020 Salzburg

Tesztelés ideje: 2017. február

 


(Köszönet SalzburgerLandnak és Salzburg városának a meghívásért.)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!