Szuper utazások

10 hetes babával a világ körül

A gyerekkel való utazásról majd még részletesen is beszélünk itt, de most olvastam egy cikket, amit gyorsan megosztok és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval Karen Edwards, a 31 éves anyuka és férje, Shaun Bayes világéletében szeretett utazni, a kislányuk születése előtt is járták a világot, amikor csak tehették, és úgy gondolták, hogy ezt a jó szokásukat a kisbaba születése után is folytatják. Így amikor 10 hetes volt a kicsi Esmé, akkor fogták magukat, és útra keltek. Ázsia, Új-Zéland és Ausztrália volt a cél. Mint mondták, céljuk pont az, hogy az utazás szerelmeseinek reményt adjanak, hogy a gyerekvállalás után sem áll meg az élet, csak ügyesen kell szervezni a dolgokat, és igenis jól “beépíthető” a gyerek az utazgatós életmódba is. Az anyuka szerint mindent lehet, amit korábban, annyi csak a trükk, hogy mostantól nem együtt búvárkodtok például, hanem felváltva. 

Amikor tehát a baba megszületett, pár hét elteltével a férj felmondott, eladták az autójukat, kiadták a házukat, és a 10 hetes kislánnyal és egy-azaz EGY- hátizsákkal nyakukba vették a világot. Miközben kezdő anyukák a védőnőig nem jutnak el egy hátizsáknyi motyóval, ők 10 hónapon keresztül utazgattak, és – állításuk szerint – soha nem bánták meg. Azt mondták, a legfurcsább dolog az egész úton az volt, hogy haza kellett térniük. Na mit szóltok? Ti elindulnátok egy ilyen picivel? 

001

002

003

004

005

006

007

008

009

010

Forrás: Bored Panda 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kati Murbach says:

    Siman 🙂 El is mentünk annak idején, ennyire azért nem kalandosra, de 3 kicsi gyerekkel végigjartuk pl. Kaliforniat… Igazabol ilyen koru gyerekkel relative egyszerü, felkapod, viszed, a problémak olyan 3-4 évesen mar nagyobbak, utana meg bejönnek az iskolaszünetek keretei, stb.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!